Om Vital Laserklinik

Din hjärna är viktig!

Jag som äger och driver Vital Laserklinik heter Linda Örnflo. Jag är en enkel person med ett stort intresse för hjärnhälsa och neurologi. Jag brinner för att hjälpa människor att må bättre. Det bästa jag vet är när en kund är klar hos mig, starkare, gladare och mer Vital.

Allt började på en skidresa till sälen med min familj. Där sprang jag på en gammal barndomsvän och hennes man som berättade om dessa unika lasermaskiner, vad de kan göra och vilka fantastiska studier det finns inom ämnet. Jag blev nyfiken och ville veta mer men ”livet pågick” och allt rann ut i sanden.

Närmare ett år senare, en helt vanlig dag var jag i affären för att handla mat då började jag må lite konstigt och vid mitt nästa minne satt jag på en brits på väg in i en ambulans. Jag fick veta att jag haft ett krampanfall och man misstänkte epilepsi. Jag som alltid varit frisk – det var lite av en chock.

Jag tog kontakt med min barndomsvän som var i Stockholm vid några tillfällen och efter tre korta behandlingar kände jag hur jag piggnade till och jag fick min hjärna tillbaka.
Det var som att lyfta på en hatt…det var helt underbart, hjärnan började fungera igen.

Då bestämde jag mig för att detta ska jag lära mig mer om och jag ska se till att fler kan få liknande hjälp.

Där och då började mitt stora intresse för hjärnan, hjärnhälsan och hur vi fungerar neurologiskt.

Jag utbildade mig både för att kunna hantera lasern men också inom applicerad neurologi och anatomi. Utöver detta ägnade jag mig otroligt mycket åt egna studier och tid för att träna med lasern.

I maj 2020 startade jag mitt företag Vital Laserklinik, är så tacksam och glad att jag får jobba med det som ligger mig så varmt om hjärtat.

Jag har fått privilegiet att hjälpa många med olika besvär. Jag har fått så otroligt mycket förtroende från mina kunder. Att höra deras historia, låta mig ta hand om dem och sedan se hur de mår bättre och bättre. Det är det bästa som finns!