Laserbehandlingar

Behandlingar Laser & Emsella

Vital Laserklinik hjälper människor att bli starkare mentalt och fysiskt. Här får du i en varm medmänsklig miljö känna dig unik, betrodd och framför allt mer Vital.

Söker du en alternativ behandlingsform som är både säker och snabb och strävar efter långsiktiga resultat inom både hälsa och fettreducering så är mina behandlingar något för dig.

Lågenergi-laser är ett naturligt, berörings- och smärtfritt sätt att förbättra din hälsa och skönhet.

Jag arbetar även med Emsella som är en behandlingsstol som stärker din muskulatur i bäckenbotten för att hjälpa dig med inkontinens och nedsatt intim funktion.

Jag skräddarsyr din behandling efter dina behov så ingen behandling är den andra lik, det är det som gör mig unik. Varje individ har sin egen hälsoresa, den gör vi tillsammans.

 • Generell smärta och inflammationer
 • Nervsmärta
 • Mage-/tarmbesvär
 • Mental ohälsa
 • Stress och oro
 • Sömnbesvär
 • Oönskat kroppsfett och celluliter
 • Lymfsystemet- aktivering
 • Hormonbalansering
 • Organbalansering – stöd till organen

EMSELLA är den världsunika metoden för att hjälpa kunder med urininkontinens, bäckenbottenproblem tex efter förlossning och/eller nedsatt intim tillfredsställelse. Behandlingen passar både män och kvinnor.

Bäckenbottenmusklerna är det lager av muskler som stöder bäckenorganen och sträcker sig över bäckenbotten. Starka bäckenbottenmuskler ger kontroll över blåsan och tarmen. Försvagade bäckenbottenmuskler betyder att inre organ inte stöds fullt ut och man kan ha svårt att kontrollera urinblåsan.

 • EMSELLA använder elektromagnetisk energi för att leverera tusentals supramaximala sammandragningar i bäckenbottenmusklerna under en enda behandling.
 • Under en behandling sitter du FULLT PÅKLÄDD i Emsella-stolen och kan t.ex. läsa en bok 
 • EMSELLA är icke-invasiv behandling som inte är baserad på värme eller kyla. Med andra ord finns inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad.
 •  Emsella är FDA godkänd och har hittills 5 kliniska studier publicerade. Studier bekräftar att 95% av patienterna upplever en förbättrad livskvalitet.

Har du frågor om just dina besvär, kontakta mig gärna alternativt boka en kostnadsfri konsultation via telefon eller här på hemsidan.

Behandling för läkning

Våra kroppar är designade för att använda energi som läkning. Denna energi skapas i dina celler.

Ibland har vår kropp inte tillräckligt med energi för att på ett tillräckligt sätt ta hand om de processer som är nödvändiga för att upprätthålla hälsa. Vi kan då med hjälp av lasern ge energi i form av ljus – vilket dina celler kan använda för att öka läkningsprocessen i kroppen.

Läs mer om hur det funkar

Behandling för fettreducering eller celluliter

Ljuset träffar fettcellerna och efter 6 minuter är fettcellen punkterad och fettet sipprar ut ur cellen. Effekten av detta blir att ditt fettlager minskar.

Efter en behandling (som är 18 minuter på vardera sida kroppen) pågår processen i kroppen i upp till 72 timmar. Det överflödiga fettet tar kroppen hand om genom lymfsystemet – helt naturligt.

Läs mer om hur det funkar

Vital Laserklinik har både utrustningen och kunskapen för denna innovativa behandlingsform med lågenergi-laser med klinisk evidensbaserad teknologi.

Lågenergilaser är ett naturligt, beröringsfritt och smärtfritt sätt att förbättra din hälsa.

Vibracussor – en massagemaskin som levererar vågor av vibrerande impulser djupt in i kroppens fascia och vävnader och lymfsystem

Näringsmätning med hjälp av frekvenser – s k bioresonans. Dina celler svarar på hur din kropp mår där du har dina depåer av mineraler, vitaminer, fettsyror och tungmetaller.

Läs mer om Vibracussor

Läs mer om näringsmätning

Vilken laserbehandling passar just dig?

Om det är ditt första besök hos mig så kanske du känner osäkerhet kring vilken behandling du ska välja.

Ditt första besök

Min rekommendation är att som första besök boka behandlingen Laserbehandling, första besöket där vi samtalar om din hälsa och vilka behov just du har.

Jag lyssnar och skräddarsyr ett protokoll för just dina behov både när det handlar om din hälsa eller önskemål om fettreducering.

I besöket ingår en behandling av det du önskar hjälp med.

Kommande besök

Vid ditt första besök får du insikt om vilken typ av behandling som passar dig för kommande besök. Du är givetvis varmt välkommen att kontakta mig för att få rådgivning kring den behandling som kan passa dig för kommande besök.

Välj här ditt problemområde eller behov och få tips om de behandlingar som kan passa dig:

Behandlingar som passar dig är t ex Laserbehandling Bas eller Laserbehandling Vital.

Behandlingar som passar dig är t ex Laserbehandling Vital, Flow, boost och glow eller Friskvårdsbehandling.

Behandlingar som passar dig är t ex Laserbehandling Bas, Laserbehandling Vital eller Flow, boost och glow.

Behandlingar som passar dig är t ex Laserbehandling Vital eller Verjú.

För företag

Vill du ha en mer hållbar personalstyrka och ge dem det bästa förutsättningarna för att hålla sig friska? Jag arbetar både förebyggande och rehabiliterande samt med friskvård.

Kontakta mig för genomgång och konsultation om vad jag kan erbjuda just ditt företag.

Laserbehandling, första besöket

Vid ditt första besök inför samtalar vi om din hälsa och vilka behov just du har. Jag lyssnar och skräddarsyr ett protokoll för dina besvär.

Behandling med rött/ violett ljus EVRL - som aktiverar dina celler egen självläkande process - ingår i besöket samt du erbjuds en näringsmätning för 390 kr (ordinarie 790 kr) där du kan se din balans i mineraler, vitaminer och fettsyror.

Laserbehandling bas

Fortsatt behandling med rött/ violett ljus EVRL som aktiverar dina celler egen självläkande process. Här ingår behandling med Vibracussor.

Laserbehandling Vital

Den här behandlingen passar dig som har behov av mer energi, styrka och livskraft. Här finns möjlighet att även jobba med ett personligt behandlingsprogram som vi har en dialog om.

Det kan vara besvär med smärta, mage/tarm eller andra obalanser i kroppen. På köpet minskar du i omfång och får en slätare hud då 20 minuter av behandlingen är i Verjú laser som punkterar dina fettceller. Du väljer själv vilket område på kroppen.

Verjú grön laser

Reducering av oönskat fett runt hela kroppen. Behandlingen tömmer dina fettceller och stramar upp huden.

Ingen smärta, inga biverkningar och ingen återhämtningstid. Du ligger på en varm bädd och lyssnar på skön musik och låter lasern ta hand om dina fettceller, celluliter och ojämnheter.

Rekommendation: minst 10 behandlingar med intervall om 1-2 gång i veckan beroende på kroppstyp och livsstil. Bäst resultat för dig som lever sunt och har ett aktivt liv, då kan du öka intervallen med 2 behandlingar i veckan om så önskas.

Verjú grön laser 15 minuter

Reducerar celluliter och stramar upp huden. Valfritt område i 15 min.

Passar för tex dubbelhaka, överarmar, nyckelben men även om du bara vill behandla 1 område med celluliter eller fett.

Bäst resultat för dig som lever sunt och har ett aktivt liv, då kan du öka intervallen med 2 behandlingar i veckan om så önskas.

Flow, boost och Glow

En kortare behandling där du får energi och klarhet till hjärnan, kraft till kroppen och glow i ansiktet av alla 3 laserljus.

Ingår:

Brainbalance- ger alla dina lober laser energi och dina nervceller ger vi din hjärna kraft att fungera och på så sätt ge din kropp det bästa möjliga hälsa och utförande.

Aktivering av vagusnerven som kommunicera med dina inre organ och aktiverar ditt lugn och ro system. Verjú i ansiktet i 5 minuter stramar upp din hy och ger den ny lyster.

Sår och brännskador

Lasern ger dina celler hjälp att starta igång den naturliga läkningsprocessen i cellen och på så vis ger det tex sår möjlighet att läka snabbare, upp till 400 gånger snabbare. Vid behandling av sår och brännskada arbetar jag över området och behandlingstiden varierar utifrån hur stort sår eller brännskada du har.

Vibracussor

Djupvågsbehandling med VibraCussor® är en ny spännande och säker behandlingsmetod för muskel-, senor- och ligamentproblem samt muskel och bindvävs relaterade tillstånd och skador.

VibraCussor® levererar vågor av perkussiva impulser djupt in i kroppens vävnader för att främja en ökning av lokal cirkulation och lymfflöde och minskar därför muskelspasmer, spänningar och inflammationer. Behandlingen är mycket effektiv för att behandla restriktiva ledtillstånd i axel-, höft- och knäleder med minimalt obehag.

Fördelarna med VibraCussor®:

Smärtstillande
Förbättrad ledrörlighet
Förbättrad rörelseomfång
Snabbare av läkningsprocess
Minskad inflammation
Minskade muskelspasmer
Förbättrad lokal cirkulation
Förbättrad lymfflöde

Friskvård

Jag boostar dina celler så du får mer ork och energi i din kropp.

Lasern är smärt och beröringsfri. Du får även en enklare massage med en maskin vibracussor som släpper på spänningar i kroppen.

Vibracussor levererar vågor av perkussiva impulser djupt in i kroppens vävnader för att främja en ökning av lokal cirkulation och lymfflöde och minskar därför muskel spänningar och inflammationer.

Behandlingen är mycket effektiv för att behandla restriktiva ledtillstånd i axel-, höft- och knäleder med minimalt obehag.

Företag

Vill du ha en mer hållbar personalstyrka och ge dem det bästa förutsättningarna för att hålla sig friska?

Jag arbetar både förebyggande och rehabiliterande samt med friskvård.

Kontakta mig för genomgång och konsultation om vad jag kan erbjuda just ditt företag.