Vanliga frågor

Se alla mina behandlingar och priser hos Bokadirekt.

Beroende på vilken behandling du önskar. Kortaste behandlingen är 20 minuter och den längsta är 90 minuter.

Första besöket:
Jag rekommenderar att du alltid bokar ett första besök hos mig där vi har gott om tid att samtala om dig, din historia och dina behov och vad jag kan erbjuda för hjälp och vad vi ska ha för mål med behandlingen.

Efter genomgång om din hälsa genomför jag några enkla neurologiska tester och testar även hur just du reagerar på olika laserfrekvenser för att hitta rätt för dig.

En första behandling med laser ingår i besöket med ditt personliga protokoll som jag skapat under besöket utifrån din historia, behov och nuläge.

Besökstid ca 90 min

Vid konsultation inför fettreducering och celluliter är tiden 60 minuter och då ingår 40 minuter laser samt mätning, vägning samt foto för den som önskar.

Laserbehandling Bas:
Vi startar besöket genom att följa upp hur du mår sedan föregående besök, sedan följer behandlingen utifrån din personlinga protokoll.

Besökstid ca 45 minuter.

Laserbehandling Vital:
En genomgång med EVRL lasern för hela dig utifrån dina behov. Har du haft tidigare besök utgår jag ifrån ditt personliga protokoll, om annat ger jag en basbehandling som ger din kropp ny energi och avslappning. I denna behandling ingår 15 minuter med med Verjú lasern på valfritt område samt djupvågsmassage med vibracussor.

Besökstid ca 45- 60 minuter.

Friskvårdsbehandling:
En generell behandling med EVRL laser för att släppa på spända muskler och att ge din kropp mer energi för en hållbar vardag. Här kan vi även arbeta med stressreducering och du får oftast direkt effekt av den.
I besöket ingår även massage med vibracussor.

Besökstid ca 45 minuter.

Reducering av oönskat fett och celluliter:
Du ligger ensam i ett rum på en varm bädd. Lasern arbetar i upp till 20 minuter på önskat område smärt och beröringsfritt.

Eftersom det är ljus jag arbetar med så är det allra bäst om du  tar av dig kläderna (ej underkläder) innan du lägger dig på britsen. Om du inte känner dig bekväm med det kan du ha ett ljust linne eller t-shirt samt ljusa tunna byxor under behandlingen. Lasern är helt utan beröring och önskar du inte ha beröring av vibracussorn (en massagemaskin) så låt mig veta.

Nej, du känner ingenting. Lasern är en lågenergi laser i klass 2 vilket gör att laserljuset inte alls känns. Vissa kan känna lite värme i kroppen och lite pirrningar men detta är din kropp som reagerar på behandlingen då blodgenomströmningen ökar, själva ljuset är inget du känner.

De flesta kan återgå som vanligt efter en behandling. Man kan känna sig lite omtumlad som efter en massage men det brukar ge med sig inom någon timme.
Det är alltid bra att vila efter en behandling och låta kroppen ta hand om det som sker, men det är helt upp tid dig själv och dina egna behov.